2008-03-26

Közvélemény kutyatárs

Még tavaly kitettem egy közvéleménykutatást, miszerint:

what's this language / legyen már vége a napnak / infót sokat

Köszi a válaszolóknak! Az eredmény az lett hogy az 'infót sokat' nyert orrhosszal hat szavazattal. A 'legyen már vége a napnak' ezüstérmet érdemelt négy szavazattal, és volt egy poénos vagy magyarul nem beszélő válaszadó, aki a 'what's this language'-nek is szerzett egy becsületpontot.

Most arról tettem ki klikkelnivalót, hogy ki mennyire érzi profinak a munkáját. Egy régebbi cikkben olvastam, hogy a programozók a hobbyprojektjeiket -ha vannak olyanok- sokkal jobban megcsinálják, a munkahelyen pedig általában megy a gányolás az időkényszer és az inkompetens döntések miatt. Néha úgy érzed, jobb lenne elmenni birkát legeltetni? Vagy minden reggel úgy mész be a munkahelyre, hogy aznap is kicsit hozzájárulsz a világmegváltáshoz? A határidő júni 30, a válaszadók között kisorsolunk 5db Eclipse Ganymede fejlesztőkörnyezetet.

2 megjegyzés:

Kocka írta...

Király, csak ~80% szarlapátolással csak egy ember van eddig akinek jobb melója van mint nekem. Vagy hát ez nem is olyan jó hír, utánnagondolva :-D

tvik írta...

Tényleg kicsit szívszorító az eddigi eredmény, de még sokminden változhat június 30-ig.

Lehet hogy az elmúlt hónapok magas légszennyezettsége és a szeszélyes időjárás miatt ilyen negatívak az emberek. Muhaha.